Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Panoskop

Poiščite del Pomurja, ki vas zanima, na ogromni fotografiji izjemne ločljivosti.

Od tod se vidi vse

Od razgibanega Goričkega do ravnega Ravenskega in močvirnatega sveta ob Muri, od sakralnih objektov do razglednih točk in kulturnih ustanov. Pomurje ponuja veliko in včasih se je težko odločiti, kam, kdaj in proti kateremu od številnih zanimivih ciljev se odpraviti najprej.

Panoskop

S panoskopom, ogromno panoramsko fotografijo izjemne ločljivosti, se lahko po Pomurju najprej odpravite kar v Expanu. Omogoča vam, da si posamezne lokacije približate, si jih ogledate iz različnih smeri in na koncu o njih celo izveste dodatne informacije. Naj bo to vaše zabavno orodje za načrtovanje ogledov znamenitosti ali narave v živo.

Po meandrih Expana

Kot nihče ne more zares ustaviti toka Mure, nihče ne more zaustaviti domišljije ljudi. K razmišljanju o tem, kam vas bo ponesla pot, vas vabimo s tematskimi točkami, ki smo jih izpostavili v razstavnem prostoru, in vas pri tem ne omejujemo – prepričani smo namreč, da jih boste v resničnem svetu Pomurja sami našli še veliko več.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ