Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Spoznaj Expano

Vstopite v izjemno arhitekturno stvaritev, v kateri je na domiseln in inovativen način predstavljeno Pomurje v malem. Pridite po aktivna doživetja in nas zapustite z željo po še več vsebine, ki je na voljo takoj za vogalom ali na številnih drugih mestih v Pomurju.

Spoznaj Expano
Izposoja koles
Gibalni park
Parkirišče
Parkirišče
Prostor za piknik
Plaža
Polnilnica električnih avtomobilov
Vodni športi
Otroška igrala
Avtobusno postajališče
Sanitarije
Izposoja koles
Gibalni park
Parkirišče
Prostor za piknik
Plaža
Polnilnica električnih avtomobilov
Vodni športi
Otroška igrala
Avtobusno postajališče
Sanitarije

Paviljon Expano, vrata v Pomurje, se nahaja ob izvozu z avtoceste A5 (koridor Ljubljana–Budimpešta), le streljaj od Murske Sobote. Če se po pomurskih vaseh in mestih že potepate s kolesi ali peš, lahko do Expana sledite urejenim sprehajalnim in kolesarskim potem ali pa stopite na avtobus Sobočanec, katerega postajališče se nahaja tik pred vhodom v Expano.

Pogled v Expano

Paviljon Expano sestavljajo štirje glavni sklopi, ki se razlikujejo po namenu in vsebini – razstava, TIC, gostilnica in del, namenjen poslovni rabi.

Razstava
TIC
Poslovno središče
Gostilnica
Interaktivni doživljajski park
Javni prostor paviljona

TIC

Pomurje poznamo in ga imamo radi, zato vam z veseljem pomagamo pri načrtovanju odkrivanja naše regije. Povejte nam, kaj vas zanima, mi pa vam bomo razkrili, kje to najdete in vas presenetili s predlogi, na katere sami morda še pomislili niste.

Gostilnica

Okusite najboljše, kar ponuja zakladnica pomurskega kulinaričnega ustvarjanja. Od odličnih okusov tradicionalnih jedi do drznih kulinaričnih umetnin sodobnih kuharskih mojstrov.

Senje (trgovinica)

Odnesite domov delček Pomurja – naj gre za okus, tradicijo ali sodobno ustvarjanje. Pobrskajte med izdelki in izberite tistega, ki vas bo spominjal na nas in prijetno preživete dni.

Podjetnost

Pomurskim in drugim podjetjem ponujamo prostor za srečanja in promocije, hkrati pa jim s SPOT točko in drugim storitvami zagotavljamo podporno okolje za razvoj in rast regijskega gospodarstva.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ