Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Expano Food&Drink

V gostilni Expano užijte najboljše, kar ponuja Pomurje.
Lokalne in naravne sestavine okusite tako v tradicionalnih jedeh, kot tudi v drznih kulinaričnih umetninah. V kozarcih se svetlika najbolj žlahtna cvetica trte, ki na vinorodnih območjih zori že tisočletja.
 

Lepote Pomurja, kjer se prepletajo vinogradi z ravnico, vaške veselice z umirjenostjo in sodobnost s tradicijo, nam je bila navdih za našo ponudbo. Narečje, glasba, ples, običaji in seveda kulinarika so tukaj nekaj posebnega in edinstvenega. Odlikujejo ga tudi pristne tradicionalne kulinarične posebnosti, ki ohranjajo njegovo identiteto. Naš pristop temelji na konceptu hrane, ki jo opredeljujejo tri medsebojno povezana načela: ''DOBRO'' hrana mora biti kakovostna, okusna in zdrava; ''ČISTO'' sestavine morajo biti proizvedene oz. pridelane tako, da ne škoduje okolju; ''POŠTENO'', cene morajo biti dostopne za potrošnika ter hkrati zagotavljajo pošteno plačilo dobaviteljem. Želimo, da z obiskom naše restavracije preko naše ponudbe spoznate izjemne posameznike oz. lokalne ponudnike, ki s svojo marljivostjo, kreativnostjo, ljubeznijo do domače zemlje in spoštovanjem do svojih prednikov, pišejo edinstvene zgodbe in ponujajo kakovostne pridelke oz. produkte. V jedilnik smo vključili jedi, s katerimi se ponaša pomurska kuhinja in ob katerih tudi najprej pomislimo na Pomurje: Vsekakor pa pomurska kuhinja premore še veliko več zato bo naš jedilnik živa stvar, ki se bo razvijala, kot se razvija tudi kulinarika. Poleg tradicionalnih jedi bomo razvijali tudi nove jedi, po zadnjih trendih in ustvarjali kulinarične zgodbe, ki jih navdihujejo pristnost lokalnih sestavin, tradicija in odličnost. Prva stvar, ki jo gost spozna v Pomurju je gostoljubje Pomurcev in dobrote teh krajev. V naših prostorih boste občutili toplino pomurskega doma, kamor se boste radi vračali.

Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Soboško jezero

SI - 9000 Murska Sobota

+386 (0) 40 369 003

ivan.dobaj@takos.si

Odpiralni časi

  • torek - četrtek: 9.00 - 20.00
  • petek - nedelja: 9.00 - 21.00
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ

Posebno obvestilo!

Spoštovani!
V skrbi za zdravje in varnost tako obiskovalcev kot zaposlenih sporočamo, da je Regijski promocijski center Expano, od sobote, 24. 10. 2020, naprej zaprt za obiskovalce.

Z ukrepom želimo zmanjšati možnosti širjenja okužbe z novim Koronavirusom.

V času zaprtja smo dosegljivi na info@expano.si, na spletu in družbenih omrežjih.

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi!