Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Panoart

Spoznajte umetnost ustvarjanja sveta ob reki Muri pristno in od blizu, z vsemi svojimi čutili.

Glasba, proza, poezija, likovna dela …

Umetniško ustvarjanje ljudi iz pomurske pokrajine je raznoliko in bogato, kot so raznoliki in bogati njena zgodovina, kraji in ljudje. Naj gre za pisano besedo, podobe ali glasbo, so dela pomurskih umetnikov svoje mesto našla med največjimi. A ustvarjanje se ni zaključilo v preteklosti — mnogi sodobni glasbeniki in drugi ustvarjalci tudi danes uspešno pišejo svoje zgodbe in nosijo glas regije po državi in svetu.

Spoznajte kulturo v glinenih loncih

V Expanu vstopite v lonca doživetij, polna umetnosti, in se umirite. Prisluhnite tradicionalni in sodobni pomurski glasbi ali pa si v predstavitvi oglejte likovna dela pomurskih ustvarjalcev. Dovolite si jih začutiti in zagotavljamo vam, da bodo še dolgo z vami.

Po meandrih Expana

Kot nihče ne more zares ustaviti toka Mure, nihče ne more zaustaviti domišljije ljudi. K razmišljanju o tem, kam vas bo ponesla pot, vas vabimo s tematskimi točkami, ki smo jih izpostavili v razstavnem prostoru, in vas pri tem ne omejujemo – prepričani smo namreč, da jih boste v resničnem svetu Pomurja sami našli še veliko več.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ