Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Vina Gjerkeš

Vina GJERKEŠ - Vrhunska vina za žlahtne trenutke z Goričkega. Obiščite vinogradniško domačijo Gjerkeš in ob pokušanju vrhunskih vin v degustacijskem prostoru ali na dvorišču pod staro lipo prisluhnite zgodbam o vinu, Goričkem in Prekmurju.

Na vinogradniški domačiji Gjerkeš v prijetnem in mirnem okolju na podlagi predhodnega dogovora in najave organiziramo vodene degustacije za posameznike in skupine, ki si ob obisku Prekmurja in Krajinskega parka Goričko zaželijo še pokušine vrhunskih vin.

Vina Gjerkeš dosegajo odlične rezultate tako na lokalnih, kot tudi na mednarodnih tekmovanjih kot so Vino Slovenija Gornja Radgona, tekmovanje Trideželnega parka, Decanter London, AWC Vienna, Chardonnay du Monde Francija in GAST Split.

Mnogi izlet po Goričkem in Prekmurju popestrijo s pokušino vin na vinogradniški domačiji Gjerkeš. Pravijo, da je to enkratno doživetje, prepleteno z zgodbami o vinu, Goričkem in Prekmurju, ki ostane v spominu.

Fikšinci 49
SI - 9262 Rogašovci

+386 (0) 2 558 86 20
+386 (0) 41 623 125

info@vina-gjerkes.com

www.vina-gjerkes.com

Odpiralni časi

  • po dogovoru
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ