Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Vila Šmarnica

Vila Šmarnica se nahaja v srcu Goričkega, v Krajinskem parku Goričko. Moderna hiška vam nudi priložnost da uživate v naravi in se spočijete od vročičnega utripa modernega življenja. Pridete lahko sami ali v dvoje, minimalno bivanje je dve noči.

Vila Šmarnica stoji na samem, sredi vinograda na robu vasice na Goričkem. Prijazno gričevje, gozdovi, prostrani travniki in stare kmetije zagotavljajo čudovito pokrajino. Tukaj še najdete tišino in temo, dva pojava, ki sta v urbanem svetu postala dragocena in redka. Ponoči lahko opazujete zvezde, zjutraj vas bo zbudilo samo ptičje petje.

Počitnice v Vili Šmarnici nudijo veliko zasebnosti. Vila je samo za vas. Bivali boste v svetli hiški z udobno kopalnico, čajno kuhinjo, velikimi okni in čudovito teraso, kjer lahko od zgodnje pomladi do pozno v jeseni uživate v naravi, tišini in miru. V Vili Šmarnici bomo storili vse, da vam zagotovimo udobno in varno bivanje.

Prosečka vas 56
9202 Mačkovci

+386 (0)70 610 281

villasmarnica@gmail.com

www.vilasmarnica.com

Odpiralni časi

9:00 - 19:00

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ