Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Terme Lendava

Popolne terme za oddih v zlatih letih. Manjše terme kjer se napolnite z vitalnostjo in pozitivno energijo. Povrnite si zdravje v energetsko polni naravi in ob blagodejni parafinski zdravilni vodi

Zelena termalna oaza Lendave

Thermal Resort Lendava se nahaja v mirni zeleni oazi Lendave, a še vseeno blizu mestnih znamenitosti. Povezujejo ga prenovljen hotel z modernimi sobami, idilično apartmajsko naselje in kamp v neokrnjeni naravi pod vznožjem Lendavskih goric. Bivanje spremlja bogata termalna ponudba, ki poskrbi za prijeten oddih in sprostitev.

Edinstvena parafinska termalna voda

Terme Lendava obiščite, če si želite boljšega počutja in vitalne energije. Sprehodite se v Energijskem parku, potopite roke v blagodejno parafinsko kopel ali se sproščajte v naših sedmih bazenih s parafinsko termalno vodo, ki je edinstvena v vsej Evropi.

Gostoljubje in odlična lokalna kulinarika

Gostje prisegajo na odlično lokalno kulinariko, naši zaposleni pa poskrbijo, da doživite gostoljubnost domačinov. Prav zaradi omenjenega se gostje vračajo k nam tudi večkrat letno in verjamemo, da se boste tudi vi še kdaj vrnili, ko enkrat doživite sproščujoč oddih pri nas.

Tomšičeva 2A
SI - 9220 Lendava

+386 (0) 2 577 44 13

reservation@wellnessresortlendava.com

www.terme-lendava.si

Odpiralni časi

Vse dni v letu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ