Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Pep's wine

Mitja in Katja sva se odločila, da slediva svojim sanjam in ustvariva svojo vinsko zgodbo. V PEP'S WINE sva združila ljubezen do vina, najinih korenin in Prlekije. Obiščite nas na Svetinjah, kjer vam ponujamo vodene degustacije vrhunskih vin, domače lokalne izdelke ter čudovito naravo.

Lahko bi rekli, da naši začetki segajo v leto 1929, ko se je rodil najin dedek Pepek in ko je bil zgrajen naš objekt na Svetinjah, kjer je danes  sedež podjetja. Dedek Pepek se je v dolino pod Svetinje priženil leta 1954. Zasadil je vinograd in pričel pridelovati odlično prleško vino. Babica je bila trgovka in poslovodja v trgovini na Svetinjah. Kasneje je po babičini poti šla tudi mama, ki je prav tako vrsto let poslovala v isti trgovini. Oče se je prav tako zaljubil v vinograd ter  posodobil in izboljšal pogoje za domače vinogradništvo in vinarstvo. Poslovni prostori novonastalega Pep’s wine-a so tako nasledili družinsko tradicijo in na Svetinjah začeli pisati novo zgodbo.

Vizija podjetja Pep’s wine je ponuditi Prlekijo kot celoto. Vina so zagotovo tista, ki naše kraje najlepše opišejo in govorijo sama zase, ponuditi pa želiva tudi Prlekijo kot turistični produkt. Ta še dokaj neodkrit biser neokrnjene narave želiva ponuditi ljudem, ki želijo nekaj več od masovnega turizma, ki želijo nekaj novega in čudovitega.  V spletni trgovini želiva združiti ponudbo prleških vinarjev in jo tako ponuditi širnemu svetu.

Svetinje 11
SI - 2259 Ivanjkovci

 +386 (0) 41 846 116
info@pepswine.com

www.pepswine.com

Odpiralni časi

Sobota: 14:00 – 20:00

Ostalo po dogovoru, po predhodni najavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ