Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Oštarija pri Kapelici

Domača oštarija na idilični lokaciji za razvajanje brbončic z domačo kulinariko ter uživanje ob kozarcu žlahtne kapljice iz hišnih sodov. Soba z razgledom, kot radi pravimo naši terasi, ponuja čudovit razgled in priložnost za odmik med okušanjem izbranih jedi iz lokalnih sestavin.

Smo družinska oštarija, ki se nahaja na idilični lokaciji sredi Goričkih gričev. Svojim gostom ponujamo domače prekmurske jedi, ki jih pripravljamo z veliko ljubezni in pozornostjo. Poleg gostoljubnosti in stika z lokalnim okoljem se zavezujemo h kvaliteti v smeri trajnostnega razvoja. Veseli smo, da lahko našim cenjenim gostom nudimo priložnost za uživanje ob kvalitetni hrani in domači kapljici med druženjem z izbrano družbo. Želimo, da se pri nas počutite kot doma, mi pa bomo v sodelovanju z lokalnimi pridelovalci hrane vaše brbončice razvajali z okusi domače kulinarike modernega pridiha.

Andrejci 17

SI - 9221 Martjanci

+386 (0)31 303 522

+386 082 014 813

Odpiralni časi

pon. – čet. ZAPRTO
pet. 15h – 20h
sob. 13h – 20h
ned. 09h – 17h

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ