Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Hiša gibanice

Doživite edinstveno kulinarično izkušnjo v osrčju Prekmurja. Pomurje, ki združuje oba bregova reke Mure se ponaša z zaščiteno prekmursko ter okusno prleško gibanico.

Gibanici sta različni kot noč in dan, tako kot ljudje, ki tod živijo. Še vedno sta živi del slovenske kulinarične ponudbe in sta obvezna pokušina vseh sladokuscev.

Kulinarično doživetje je namenjeno vsem, ki uživajo v pristni domači kulinariki. V Hiši gibanice sladici pripravljamo na tradicionalen način po zaščiteni recepturi. Spoznali boste osnovne sestavine ter posebnosti pri pripravi ene in druge. Doživetje bo podkrepila socialna zgodba zaposlovanja invalidov, ki z ročnim delom iz lokalnih surovin soustvarjajo dobrote, s katerimi vas bomo med obiskom razvajali. Poleg obeh gibanic boste okusili različne vrste keksov, krekerjev in izdelkov iz travniških jabolk, postregli pa vam bomo tudi s čajem, kavo ali sokom. Kos gibanice boste odnesli domov, omogočamo pa tudi nakup gibanic in ostalih izdelkov.

SKUPINA HUDO DOBRO
Renkovci 8,
SI - 9224 Turnišče

+386 (0)40 866 430

info@hudo-dobro.si

www.hudo-dobro.si

Odpiralni časi

  • tor. - čet.: 9.00 – 16.00
  • pet. - sob.: 9.00 – 17.00
  • Skupine po dogovoru vse dni v tednu.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ