Gostilna Zeleni gaj
Na Goričkem, približno osem kilometrov oddaljena od Moravskih Toplic, stoji ob križišču poti za Selo in Andrejci, gostilna Zeleni Gaj.
Vse skupaj se je začelo pred štirimi desetletji in po vihravih obdobjih je zdaj gostilno zajel nov, svež in močan veter v svojih kulinaričnih jadrih. V jedilnici in na senčnati terasi lahko gostje potešijo svojo žejo in lakoto, z jedmi po receptih naših mam in babic, iz sestavin z okoliških kmetij. Popotniki, najsi bodo peš, s kolesom, z motorjem ali z avtom, si lahko brbončice razvajajo z značilnimi prekmurskimi jedmi. Svojo lakoto potešijo z domačim dimljenim narezkom, s kuhano domačo klobaso, z značilnimi dödoli in ajdovo zlevanko. Tisti bolj lačni in ješči se lahko nasitijo z “goričkim picekom”, svinjsko pečenko, rebri s kožo in slastnimi jetri z vinom in čebulo. Posebnost naše ponudbe je pečena kri. Ob vsem tem pa nismo pozabili niti na žlahtno vinsko kapljico z okoliških vinogradov ter domače sirupe in sokove. Za konec pa si dušo privežete še z domačimi žganjicami.
Odpiralni časi
petek: 12–21 h
sobota: 12–21 h
nedelja: 12–17 h
ponedeljek - četrtek: zaprto
Po dogovoru z veseljem kuhamo za vas tudi izven delovnega časa.