Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Goričke iže

Gorički apartmaji so v naselju Križevci na GORIČKEM  med katerimi je prenovljena tradicionalna prekmurska hiša,  adaptirana zidana hiša s sodobnim pridihom ter edinstven apartma  iz konoplje. Welness zajema skupni plavalni bazen, savno in jakuzzi.

 Edinstvene TRI hiške, zgrajene z veliko ljubezni, truda in potrpljenja, ki vabijo na izlet doživetij bivanja, naravno – kulturnih znamenitosti ter kulinarike GORIČKEGA!

INDAŠNJA IŽA

Tradicionalna prekmurska hiša, obnovljena z naravnimi materiali, ki so jih naši predniki uporabljali nekoč. Je pomemben spomenik stare ljudske arhitekture, s streho iz trstike, takšno kot je bila zgrajena pred približno 100 leti.

KONOPLJINA IŽA

Konopljina iža je hiška, ki kliče po pozornosti zaradi arhitekturne zasnove, načina izgradnje iz konoplje ter edinstveni notranji razporeditvi.

VELBANA IŽA 

Hiška stoji na sredini kompleksa, zraven nje je zunanji bazen. Zgrajena je s pridihom modernega, vendar iz opečnih zidakov, ki so bili še ročno narejeni ter rustikalnim pohištvom.

Poleg tega vas bo navdušila savna v obnovljenem hrastovem sodu, jacuzzi pod krošnjami dreves ter bazen, ki v poletnih mesecih nudi prijetno osvežitev.

SKEDENJ je namenjen  za druženje in MOŽNOST najema za različne dogodke!

Star pregovor pravi; "ljubezen gre skozi želodec".

V vsaki iži na voljo pridelki domačih kulinaričnih ponudnikov.

Za potepanje po prekmurskih gričevnatih poteh, možnost najema električnih koles.

Križevci 216
SI - 9206 Križevci

www.goricke-ize.si

Odpiralni časi

Vse dni v letu

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ