Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Domačija Pri Momi

Sprostite se v idiličnem kraju sredi neokrnjene narave in doživite popoln oddih z družino med bivanjem v tradicionalni prekmurski hiši, daleč od mestnega vrveža – Pri Momi v Kančevcih.

Na vrhu hriba, na idiličnem gričevnatem območju Goričkega, leži domačija PRI MOMI, obdana s čudovitimi gozdovi in vinskimi trtami. Prenovljene stavbe ponujajo pravo doživetje v prijetni tradicionalni arhitekturi, kjer tudi najzahtevnejši gostje ne bodo ostali ravnodušni. Na posestvu so travniki polni rož in čudovit razgled na naravo. Posestvo je sestavljeno iz več stavb. Glavna hiša je stara 150 let in je v celoti narejena iz lesenih tramov, tradicionalno prekritih z gostim blatom, po takratnih arhitekturnih standardih podeželske arhitekture. Zraven hiše stoji stara in košata lipa, kjer lahko zvečer posedate ob pokušanju različnih vin ali ob sončnem vzhodu uživate ob zajtrku. V starem hlevu na drugi strani dvorišča, sta čudovita apartmaja, vsak edinstven na svoj način. Vsa oprema v hiši je skrbno izbrana in očara s svojim tradicionalnim videzom.

Kančevci 40

9206 Križevci

Slovenija

Tel.: 041 204 300, 041 740 622

Mail:  primomi.home@gmail.com

www.primomi.si

Odpiralni časi

  • celo leto
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ