Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Dom penine

Radgonske gorice d. o. o. so najstarejši in danes največji proizvajalec penin v Sloveniji. Od tukaj izhaja prva prava Slovenska penina, danes vsem znana pod imenom Zlata radgonska penina. Že dolga leta sta Zlata in Srebrna radgonska penina tisti, ki spremljata naše najlepše trenutke.

Podjetje Radgonske gorice Gornja Radgona d.o.o. je priznani proizvajalec vrhunskih vin in penin. Vino pridelujemo iz grozdja, ki raste v vinogradih, zasajenih po prisojnih legah dela Slovenskih goric med rekama Ščavnico in Muro, na stičišču predalpske in panonske klime, ki daje vinu vrhunsko kvaliteto ter posebno svežino.

V svoji vinski kleti polnimo Zlato radgonsko penino po klasični ali šampanjski metodi že od leta 1852. Pridelujemo še Srebrno radgonsko penino po tankovski ali charmat metodi, Traminec »s črno etiketo«, priljubljeni in poznani Janževec, avtohtono sorto Radgonska ranina, pa tudi druga buteljčna vina.

Jurkovičeva 25, 9250 Gornja Radgona

Kontakt:

+386 2 564 85 50

prodajalna@radgonske-gorice.si

www.dompenine.si

Odpiralni časi

1. 1.– 31. 3.

PON – SOB: 9h – 17h

NED in PRAZNIKI: zaprto

1.4. – 31.12.

PON – SOB: 9h do 19h

NED in PRAZNIKI: zaprto

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ