Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Bioterme Mala Nedelja

Bioterme se nahajajo v osrčju Prlekije, blizu Ljutomera, na območju, ki je bilo leta 1976, zaradi naravnih lepot in danosti, razglašeno za krajinski park.

Posebnost Bioterm je visokokakovostna termo-mineralna voda, ena redkih termalnih vod, ki je pitna ter primerna za lajšanje težav z želodcem, žolčnimi kanali in sečili, hkrati pa spodbuja dobro počutje.

Zasebnost, odmaknjenost od velikih mest in stresa ter neokrnjena narava vas čakajo v Biotermah Mala Nedelja, kjer vam ponujajo prenočišča v glamping resortu Sončna dolina ali edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije, zgrajenem po standardih eko marjetice, ki razvaja svoje goste z možnostjo zdravega bivanja in oddiha v termalnih vodah, savnah in kopelih.

Bioterme so idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje, avanturistični oddih s prijatelji ter razvajanje telesa in duha, daleč stran od mestnih središč, v objemu narave, ob žvrgolenju ptic in šelestenju listja iz bližnjega gozda. Oddih v Biotermah omogoča nešteto možnosti za individualne izlete, kolesarjenje, pohode in odkrivanje okoliških zanimivosti za prav vse generacije.

Moravci v Slovenskih goricah 34 b,

SI - 9243 Mala Nedelja

+386 (0)2 565 20 00 

+386 (0)41 759 808

booking@bioterme.si  

www.bioterme.si/

Odpiralni časi

Vse dni v letu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ