Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI
Sporočila

Regijski promocijski center Expano v sodelovanju z vinarji ponuja nov produkt »Doživi in okusi Pomurje«

 

Murska Sobota, 4. julij 2022

V regijskem promocijskem centru Expano poleg promocije regije povezujemo ponudnike in skupaj z njimi oblikujemo nove produkte, ki obiskovalce popeljejo na raziskovanje Pomurja, tokrat v kombinaciji okusov naših vin.

V Expanu se kot prejemniki znaka Slovenia Green Atraction zavedamo pomena zelenega in okolju prijaznega razvoja, zato si nenehno prizadevamo za doseganje visokih zelenih ciljev, da bodo mesto, okolica in regija trajnostni in prijazni do narave in človeka. V tem zelenem duhu ustvarjamo tudi nove lokalne in regijske zgodbe, s katerimi želimo izpostaviti lokalne pridelovalce in navdušiti naše obiskovalce.

Produkt »Doživi in okusi Pomurje« je nastal v sodelovanju z regijskimi pridelovalci vin. Obiskovalcu ponuja ogled Interaktivnega doživljajskega parka in degustacijo pri enem izmed sodelujočih vinarjev. V paketu je degustacijo možno izbirati med osmimi doživetji, ki jih ponujajo v vinski kleti Marof, Steyer vina, vina Gjerkeš, PANON galerija vin, vinska klet Kelenc, Posestvo Passero, Turistična kmetija Puhan in izletniška kmetija Kozelinovi.

Vsak izmed vinarjev je za obiskovalcev pripravil degustacijo svojih najboljših vin, navdušili pa bodo tudi z zgodbami iz regije ter raznovrstnimi prigrizki. Zgodbe okusov pomurskih vin se tako prepletajo z značilnimi zemeljskimi notami Marofovih in Gjerkešovih vin, paleto različnih Steyerjevih tramincev, prvinsko in umetniško navdahnjeno Panon galerijo vin in krasnih razgledov ob pitju žametnih vin Kelenc. Pri Passeru boste iskali vam najljubše kombinacije vin s čokolado, medtem ko vas pri Kozelinovih objame domačnost ob pitju »görlinačna« in na kmetiji Puhan domače delikatese z njihovim znamenitim pujskom. Paket tako ponuja butično, lokalno, pristno, personalizirano, nepozabno in dostopno izkušnjo.

Obiskovalci lahko informacije o paketu in o posamezni degustaciji dobijo na spletni strani expano.si in v Regijskem promocijskem centru Expano, kjer se izkušnja tudi prične. 

Razvojni center Murska Sobota
Regijski promocijski center EXPANO

Bakovska ulica 41 I  SI 9000 Murska Sobota
info@expano.si I  www.expano.si

Kontakti in gradiva
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ