Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI
Sporočila

Regijski promocijski center Expano ponovno odpira vrata

 

RPC Expano 28. maja 2020 ponovno odpira vrata vsem obiskovalcem, ki želijo vstopiti v interaktivni doživljajski park, TIC in trgovinico z regionalnimi izdelki. Gostinska terasa se je odprla že pred časom, sedaj obratuje tudi notranjost gostilne. 

Poslanstvo RPC Expano je, da obiskovalce navdušujemo za nadaljnji obisk regije s predstavitvijo ponudbe na naprednih tehnologijah, ki so na voljo v interaktivnem doživljajskem parku in kjer zagotavljamo vrhunsko uporabniško izkušnjo ter osebni pristop za vsakega gosta

V času čakanja na ponovni zagon smo izvajali aktivnosti za zagotavljanje varnosti v novih razmerah, nadgradili smo doživetja in se izobraževali. Z aktivnostmi še naprej sledimo našemu poslanstvu ter se povezujemo s ponudniki turističnih storitev in produktov v regiji. Namreč poleg tega, da obiskovalcem od blizu in daleč približujemo izvirnost Pomurja in edinstvenost njegovih doživetij, smo tudi usmerjeni v ustvarjanje turistične skupnosti ter razvoj novih in inovativnih turističnih produktov visoke kakovosti v regiji.

Zdaj je čas za odkrivanje skritih kotičkov Pomurja. In zdaj je čas, da ponovno odpremo vrata v paviljon RPC Expano in opravljamo svoje poslanstvo promocije regije v interaktivnem doživljajskem parku.

Kontakti in gradiva
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ