Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI
Sporočila

Regijski promocijski center Expano 27. aprila ponovno odpira vrata

 

Regijski promocijski center Expano 27. aprila 2021 ponovno odpira vrata vsem obiskovalcem, ki želijo vstopiti v interaktivni doživljajski park, TIC in trgovinico z regionalnimi izdelki. Gostinska terasa je odprta že nekaj časa, obratuje pa prav tako notranjost gostilne.

Poslanstvo RPC Expano je, da obiskovalce navdušujemo za nadaljnji obisk regije s predstavitvijo ponudbe in znamenitosti na naprednih tehnologijah, ki so na voljo v interaktivnem doživljajskem parku in kjer zagotavljamo vrhunsko uporabniško izkušnjo ter osebni pristop za vsakega gosta.

V času čakanja na ponovni zagon smo izvajali aktivnosti za zagotavljanje varnosti v novih razmerah, pridobili smo certifikat Green & Safe in nadgradili smo doživetja. Z aktivnostmi še naprej sledimo našemu poslanstvu ter se povezujemo s ponudniki turističnih storitev in produktov v regiji. Namreč poleg tega, da obiskovalcem od blizu in daleč približujemo izvirnost Pomurja in edinstvenost njegovih doživetij, smo tudi usmerjeni v ustvarjanje turistične skupnosti ter razvoj novih in inovativnih turističnih produktov visoke kakovosti v regiji.

S standardi Green & Safe in protokoli smo poskrbeli, da bodo obiskovalci vstopali v varno okolje, se imeli lepo in izkusili nepozabno doživetje. Pri tem bodo obiskovalci morali upoštevati navodila in priporočila, ki jih bomo sproti prilagajali trenutni situaciji in smernicam NIJZ. Sicer pa smo odprti od torka do nedelje med 10.00 in 18.00 uro, tudi ob praznikih.

Zdaj je čas za odkrivanje skritih kotičkov Pomurja. In zdaj je čas, da ponovno odpremo vrata v paviljon RPC Expano in opravljamo svoje poslanstvo promocije regije v interaktivnem doživljajskem parku.

Razvojni center Murska Sobota
Regijski promocijski center EXPANO

Bakovska ulica 41 SI 9000 Murska Sobota
info@expano.si I www.expano.si

Kontakti in gradiva
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ