Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI
Sporočila

On-line festival »Open House Worldwide«

 

Na letošnjem festivalu OHS (Odprte hiše Slovenije) je sodeloval tudi Expano. Po pomladnem spletnem ogledu smo v jeseni izvedli dogodek tudi pri nas. Tokrat smo s strani OHS dobili povabilo k sodelovanju na festivalu odprtih hiš sveta (Open House Worldwide Festival). 

Festival bo potekal v obliki 48-urnega neposrednega prenosa v živo na spletni strani Open House Worldwide in prispevki iz šestih celin ter iz več kot štiridesetih mest celotne mreže.  

Program festivala je razdeljen na tematske sklope, ki bodo obravnavali najpomembnejša vprašanja in izzive, s katerimi se v današnjih časih soočata arhitektura in urbanizem. 
Odprte hiše Slovenije sodelujejo v tematskem sklopu "Podnebna kriza", v okviru katerega bodo predstavljene sodobne prakse za zmanjšanje človeškega vpliva na okolje.  

Slovenija se bo predstavila s koncepti Aktivne hiše in principom trajnostne ponovne uporabe stavbe na primeru regijskega centra Expano. Trajnost v Sloveniji (Slovenian Sustainability) bo na sporedu v nedeljo, 15. 11. 2020 od 8.30 do 9.00 po našem času. 

Več informacij o programu festivala najdete na njihovi spletni strani. 

Kontakti in gradiva
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ