Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI
Sporočila

Izbran izvajalec gostinske ponudbe

 

Mestna občina Murska Sobota je 11. 1. 2019 objavila javni poziv za javno zbiranje ponudb za oddajo dela nepremičnine v lasti Mestne občine Murska Sobota – gostinski lokal v Expanu. Rok za oddajo ponudbe je bil 5. 2. 2019. Na javni poziv so prispele tri ponudbe ponudnikov: Matic Gjerkeš s.p., Hotel Diana d.o.o. in Junior d.o.o..

Ponudniki so morali v ponudbi, poleg ponudbene cene predložiti koncept izvajanja gostinske dejavnosti, upoštevajoč regionalno kulinariko in sezonski značaj pri pripravi in ponudbi jedi. Prav tako so morali navesti regionalne dobavitelje živil za pripravo jedi, kjer je zahteva, da gostinec vsaj 50 odstotkov živil nabavlja v regiji ter tako spodbuja regionalne pridelovalce in predelovalce. Podobna zahteva je bila tudi pri ponudbi pijač, ki morajo večinoma izvirati iz Pomurja.

Iskali smo tudi kreativnost in  drugačnost predstavitve kulinarike Pomurja, ki temelji na tradicijah okusov, a obenem ubere trendovske note in ponudi zanimive krožnike ter jedilnike. Od ponudnikov se je tudi pričakoval koncept za kulinarične delavnice in dogodke, s priloženo časovnico izvedbe le-teh.

Na podlagi pregleda in analize ponudb je Komisija za izvedbo postopka zbiranja ponudb, imenovana s strani župana, za opravljanje gostinske dejavnosti v Expanu izbrala podjetje Junior d.o.o.. Gre za družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, ki ima znanje, izkušnje in tradicijo, za kar je prejelo več certifikatov odličnosti. Po besedah prokurista podjetja, Ivana Dobaja, podjetje sledi trendom in s svojo kreativnostjo tudi samo ustvarja trende v gostinstvu. Vse to z namenom, da gostom vedno ponudijo nekaj novega, inovativnega in kreativnega. Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, je v preteklosti bilo najemnik Penziona Formaviva v Portorožu in Hotela Klass 4* v Kranjski Gori. Trenutno so najbolj prepoznavni  s koncepti in z blagovnimi znamkami kot so Takos gostinstvo v Mariboru, Fast food Pod kozolcem in Lonche.

Kontakti in gradiva
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ