Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

ZVEZDE NA NEBU ŽARE

Na Grad Goričko prihajata umetnika, ki ju ljudje vedno sprejmejo z navdušenjem. Ambasadorja slovenske kulture po svetu, mednarodno uveljavljena pevka MANCA IZMAJLOVA in virtuoz na violini, prof. BENJAMIN IZMAJLOV.

Manco slovenska publika spremlja že 18 let, za sabo ima več kot 1.000 koncertov, tudi na najbolj znanih odrih v tujini. Njena karizma in obenem preprosta iskrena neposrednost na odru osvojita vsakogar. Slovenske pesmi (s simfoničnim orkestrom jih je skozi leta posnela že 24) v interpretaciji njenega lepega in močnega glasu dobijo nove razsežnosti.

V repertoarju glasbenikov so tako ponarodele pesmi (Zabučale gore, Regiment po cesti gre, Kje so moje rožice...) kot domoljubne zborovske pesmi (Lipa, Domovini, Rož, Podjuna, Zila...), najlepši samospevi ter veliko število pesmi iz obdobja zlate slovenske popevke in znamenitih filmov (Tam, kjer sem doma, Lastovka, Poletna noč, Ti si moja ljubezen...) in zapuščine Slavka Avsenika in Lojzeta Slaka (Čez zelene trate, Nabrala bom šopek cvetja, Zvezde na nebu žare, Mamici...). Prav tako ljudi vedno znova očara pojoča in iskriva violina, ki jo igra Benjamin Izmajlov, vabljeni solist Moskovske filharmonije in gostujoči profesor na Dunajski akademiji za glasbo. Manca Izmajlova poje v kar 25 jezikih - tudi v nemščini in madžarščini. Koncerte sproščeno in šaljivo glasbenika povezujeta sama, kar jim doda poseben čar. Nikoli pa na njunih koncerih ne manjka tudi kaka ruska pesem. Zagotovo bo to večer, ki vam bo za dolgo napolnil srce. Ne zamudite ga!

Predprodaja vstopnic: www.mancaizmajlova.com/koncerti (spletna prodaja), Središče za obiskovalce grad Grad Goričko, Grad 191, in eno uro pred koncertom.

Informacije in rezervacije vstopnic: Središče za obiskovalce grad Grad Goričko, Grad 19, vodniki@goricko.info

Vstopnina: 14 EUR

Pohitite z nakupom vstopnic, število mest je omejeno!

www.mancaizmajlova.com/koncerti
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Filmski večeri na grajskem dvorišču 2019

Med 31. julijem in 21. avgustom, ob izbranih sredah, vabljeni na poletne filmske večere na prostem v Murski Soboti.

Več

Radgonska noč 2019

Vročica poletne sobotne noči, odlična glasba in družba ter žlahtna kapljica.

Več

14. Front@ sodobnega plesa – festival

14. Fron+@ festival s sodobnim plesom Murske Sobote ne bo le zaznamoval, ampak jo tudi »naselil«. Mesto bo postalo oder, vir navdiha, sodobni ples pa njegov akter. Ples, predstave, filmi, zabave!

Več

Razstava Vere Jurjevčič na gradu Grad

Razstava bo v palaciju gradu Grad na ogled do 31. avgusta 2019.

Več

Slovensko odprto državno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni in svetovno predprvenstvo – Murska Sobota 2019

V Prekmurje prihaja največji balonarski spektakel pri nas.

Več

Hundertwasser & Hasegawa - Orient & Okzident

Vabljeni na razstavo v Galerijo - muzej Lendava.

Več

DRŽAVNO PRVENSTVO V MOTOKROSU MAČKOVCI

1. septembra s pričetkom ob 10. uri

Več

Gourmet over Mura 2019

Gourmet over Mura postaja sinonim dobrih zgodb zapisanih s čutili kulinaričnega razvajanja. Kulinarično popotovanje bo letos na gradu Murska Sobota znova poskrbelo za vrhunec letošnjega poletja.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ