Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

ZVEZDE NA NEBU ŽARE

Na Grad Goričko prihajata umetnika, ki ju ljudje vedno sprejmejo z navdušenjem. Ambasadorja slovenske kulture po svetu, mednarodno uveljavljena pevka MANCA IZMAJLOVA in virtuoz na violini, prof. BENJAMIN IZMAJLOV.

Manco slovenska publika spremlja že 18 let, za sabo ima več kot 1.000 koncertov, tudi na najbolj znanih odrih v tujini. Njena karizma in obenem preprosta iskrena neposrednost na odru osvojita vsakogar. Slovenske pesmi (s simfoničnim orkestrom jih je skozi leta posnela že 24) v interpretaciji njenega lepega in močnega glasu dobijo nove razsežnosti.

V repertoarju glasbenikov so tako ponarodele pesmi (Zabučale gore, Regiment po cesti gre, Kje so moje rožice...) kot domoljubne zborovske pesmi (Lipa, Domovini, Rož, Podjuna, Zila...), najlepši samospevi ter veliko število pesmi iz obdobja zlate slovenske popevke in znamenitih filmov (Tam, kjer sem doma, Lastovka, Poletna noč, Ti si moja ljubezen...) in zapuščine Slavka Avsenika in Lojzeta Slaka (Čez zelene trate, Nabrala bom šopek cvetja, Zvezde na nebu žare, Mamici...). Prav tako ljudi vedno znova očara pojoča in iskriva violina, ki jo igra Benjamin Izmajlov, vabljeni solist Moskovske filharmonije in gostujoči profesor na Dunajski akademiji za glasbo. Manca Izmajlova poje v kar 25 jezikih - tudi v nemščini in madžarščini. Koncerte sproščeno in šaljivo glasbenika povezujeta sama, kar jim doda poseben čar. Nikoli pa na njunih koncerih ne manjka tudi kaka ruska pesem. Zagotovo bo to večer, ki vam bo za dolgo napolnil srce. Ne zamudite ga!

Predprodaja vstopnic: www.mancaizmajlova.com/koncerti (spletna prodaja), Središče za obiskovalce grad Grad Goričko, Grad 191, in eno uro pred koncertom.

Informacije in rezervacije vstopnic: Središče za obiskovalce grad Grad Goričko, Grad 19, vodniki@goricko.info

Vstopnina: 14 EUR

Pohitite z nakupom vstopnic, število mest je omejeno!

www.mancaizmajlova.com/koncerti
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Kmečka tržnica v Gornji Radgoni

Vsak petek, med 8.00 in 12.00 vabljeni v Gornjo Radgono, na ploščad pred knjižnico na KMEČKO TRŽNICO.

Več

Kmečko ekološka tržnica na meji

Pestra ponudba pridelkov in izdelkov lokalne eko pridelave: zelenjava, sadje, mesni izdelki, moke, kaše, kruh, pecivo in izdelki umetnostne obrti.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ