Vrata v Pomurje se odpirajo kmalu

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Sv. Miklavž na Otoku ljubezni

Vsako leto svetega Miklavža na Otoku ljubezni pričaka množica otrok. Ogledajo si otroško predstavo ter skupaj pričakajo sv. Miklavža, ki jih tudi obdari. Prispevek staršev: 10,00 EUR (rezervacije 041 431 094).

www.beltinci.net

4. Pravljično mesto v Gornji Radgoni

Gornja Radgona bo med 17. in 19. decembrom ponovno praznična, za kar bodo na Trgu svobode poskrbeli zavodi, ki se bodo predstavljali med 16.00 in 18.00 z delavnicami, glasbenimi nastopi, s plesom, predstavami, muzikalom in koncertom Adija Smolarja.

Več

Božično senje v Murski Soboti

Središče Murske Sobote bo pred božičnimi prazniki zaživelo s prazničnimi hiškami. Obiskovalce čaka bogata gostinska ponudba in izdelki rokodelcev, popoldan sledi otroški program in koncerti.

Več

Božična noč v Razkrižju

Prijazno vas vabimo, da doživite Božično noč pri Ivanovem izviru na Razkrižju, na sveti večer, v ponedeljek, 24. 12. ob 19. uri.

Več

Pohod z baklami

Podajmo se na pot iz "ravnice v gorice", in to z baklami. Ne gre za kakršenkoli pohod: osvetljena »kača« pohodnikov v čarobnem soju bakel se počasi vije skozi mesto in lendavske gorice.

Več

Praznični december v Soboti 2018

Doživite praznično vzdušje v Murski Soboti! Pestro dogajanje v mestu ves december, ob drsališču, v Drevoredu Martina Luthra.

Več

Božična vas v Banovcih

Obiščite BOŽIČNO VAS v Banovcih! Vabljeni na Božični sejem 15. decembra ob 15.00 in na Božični koncert pri gasilskem domu 26. decembra ob 18.00.

Več

Drsališče v Murski Soboti

Drsališče v Murski Soboti vabi ljubitelje drsanja vsak dan med 10.00 in 22.00. Dogajanje ob drsališču bo, od otvoritve do božiča, popestril glasbeni in animacijski program. Vse dni bo poskrbljeno za gostinsko ponudbo.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ