Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Soboško poletje 2020: ANIKA HORVAT & BAND

Poletni večeri v mestu so rezervirani za koncerte pod zvezdami. Pridružite se nam na že tradicionalnem poletnem festivalu Soboško poletje, ki vsako leto vedno znova gosti širok spekter domačih in tujih umetnikov – ob petkih se dobimo na Trgu kulture in skupaj uživamo ob raznoliki glasbi.

Ob petkih (v juliju in avgustu) nas bodo v sklopu Soboškega poletja med drugim zabavali odlični slovenski glasbeniki.

V petek, 21. avgusta, ob 20. uri: ANIKA HORVAT & BAND

Anika je v svetu glasbe že 30 let. Z Big Bandom RTV Slovenija je posnela tri albume, enega za otroke, nastopala in zmagala je tudi na festivalih Slovenska popevka ter Melodije morja in sonca. Aprila lani je izdala deveti studijski album z avtorskimi skladbami, napisanimi samo zanjo, pri katerem se je prvič ukvarjala tudi s produkcijo. V Murski Soboti se bo predstavila s svojo zasedbo, ki jo vodi primorski glasbenik Luigi Kozlar. Z Aniko se bosta na koncertu predstavila tudi kot duet s pesmijo Pada z zadnjega albuma. Slišali bomo Anikine največje uspešnice, kot so Lahko noč Piran, Samo ti, Belo nebo, Ogenj in led ter skladbe z novega albuma.
 

http://www.zkts-ms.si/kultura
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Vinko Skale: Korenine

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 10. 8. 2020 do 30. 10. 2020 predstavlja Vinko Skale, eden naših najboljših sodobnih fotografov, z razstavo Korenine.

Več

Reha Bilar: Pusti ljubezni, naj bo!

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 13. 8. 2020 do 30. 10. 2020 predstavlja Reha Bilir, eden najboljših turških sodobnih fotografov, z razstavo Pusti ljubezni, naj bo!.

Več

Zeliščarska razstava

V pristavi gradu Negova je na ogled nova zeliščarska razstava s tremi osnovnimi tematskimi sklopi: Zelišča in njihova uporabnost, Doživljajski in izobraževalni zeliščni park Negova ter Kotiček zeliščarke Apolonije.

Več

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa: Ulična razstava Pomurskega muzeja Murska Sobota v Drevoredu Martina Luthra

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ