Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Reha Bilar: Pusti ljubezni, naj bo!

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 13. 8. 2020 do 30. 10. 2020 predstavlja Reha Bilir, eden najboljših turških sodobnih fotografov, z razstavo Pusti ljubezni, naj bo!.

Reha Bilir iz Beysehira (Turčija) je fotografskemu ustvarjanju predan že vrsto let. Za svoje fotografske dosežke je prejel več nagrad, med drugim tudi dve najprestižnejši turški fotografski nagradi: Sinasi Barutcu Cup (2008) in Sami Guner Cup (2009). Imel je več samostojnih razstav. Je ustanovitelj umetniške galerije Sille Sanat Sarayi in Fotografskega središča FIAP v Konyi v Turčiji, kjer je direktor. Med leti 2012 in 2016 je bil član upravnega odbora GPU, sedaj pa je predsednik Mednarodne zveze za umetniško fotografijo (UFSD).

V gradu Negova razstavlja fantastičen niz fotografij ritualnega plesa dervišev.

Razstavo si lahko ogledate od četrtka do nedelje, med 10.00 in 17.00 uro. 

https://www.kultprotur.si/sl/novice/reha-bilir-pusti-ljubezni-naj-bo
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Vinko Skale: Korenine

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 10. 8. 2020 do 30. 10. 2020 predstavlja Vinko Skale, eden naših najboljših sodobnih fotografov, z razstavo Korenine.

Več

Zeliščarska razstava

V pristavi gradu Negova je na ogled nova zeliščarska razstava s tremi osnovnimi tematskimi sklopi: Zelišča in njihova uporabnost, Doživljajski in izobraževalni zeliščni park Negova ter Kotiček zeliščarke Apolonije.

Več

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa: Ulična razstava Pomurskega muzeja Murska Sobota v Drevoredu Martina Luthra

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ