Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Razstava Galerija Robin

Na razstavi si lahko ogledate umetniška dela štirih pomurskih likovnih umetnikov, to so Igor Banfi, Dare Birsa, Jože Denko in Mitja Ficko.

Igor Banfi je študiral na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani – smer slikarstvo, kjer je leta 1997 diplomiral pri prof. Andreju Jemcu. Je član Društva likovnih umetnikov Prekmurja in Prlekije ter Zveze društev slovenskih likovnih umetnikov, od leta 2020 pa tudi umetniški vodja Slikarske kolonije Primož Trubar v Moravskih toplicah.

Dare Birsa je diplomiral leta 1987 na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je do leta 1989 nadaljeval specializacijo na oddelku za grafiko. Je član Društva likovnih umetnikov Prekmurja in Prlekije. Deluje kot samostojni ustvarjalec in predava na Naravoslovno tehniški fakulteti, Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani ter na ljubljanski Fakulteti za dizajn.

Jože Denko je študiral na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani, kjer je leta 1981 diplomiral. Je predsednik Društva likovnih umetnikov Prekmurja in Prlekije. Živi in dela v Bakovcih.

Mitja Ficko je končal študij slikarstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani leta 1999 in magistriral leta 2002 pod mentorstvom Metke Krašovec. Zadnje samostojne razstave pa je imel v Galeriji Equrna v Ljubljani, Kibli Maribor, Obalnih galerijah Piran ... 

Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Predpraznična akcija daril in popustov - Regijski TIC Expano

V butični trgovini Regijskega TIC-a Expano se veselimo ves december. ⭐️❄️

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ