Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Poletni sobotni večer: Zlata žila

Skupina Zlata žila je nastala spontano, ko so kot presenečenje zaigrali na prijateljevem rojstnem dnevu. Špil je super izpadel in publika – povabljeni so bili zelo zadovolji in navdušeni. To jim je dalo zagon za naprej. Večinoma igrajo komercialno glasbo, imajo pa tudi nekaj avtorskih pesmi. Navdih za komercialno glasbo je nedvomno odziv publike, za avtorske komade pa so se odločili poskusiti ustvariti nekaj svojega. Vsekakor se zgledujejo po naših prekmurskih skupinah, kot so Blue Planet, Plamen in ostale. To pa zaradi tega, ker igrajo glasbo, ki je publiki všeč in vedno naredijo dobro zabavo. Ime Zlata žila izhaja iz dejstva, da so v skupini kar trije zdravstveni delavci in ko so v šoli pri uri govorili o tej temi, se jim je ob besedi profesorja Zlata Žila utrnila ideja za ime benda.

Organizator: TIC Moravske Toplice

http://www.moravske-toplice.com/
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

FESTIVAL LJUBEZNI

Pestro dogajanje FESTIVALA LJUBEZNI bo nagovarjalo in razvajalo naše čute v soboto, 3. 6. 2023 in nedeljo, 4. 6. 2023.

Več

Štajerska umetnost prihaja v Slovenijo

Razstava likovnih del štirinajstih umetnikov iz avstrijske Štajerske, se bo z otvoritveno slovesnostjo odprla, v nedeljo 23. aprila ob 11:00 na gradu Grad na Goričkem.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ