Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

POLETJE V MORAVSKIH TOPLICAH: Ansambel Aktual

Ansambel Aktual sestavljajo štirje glasbeniki iz Prekmurja. Fantje so povezani že od rane mladosti, povezuje jih ljubezen do glasbe in izpolnjevanje otroških sanj po glasbenem ustvarjanju. Kitarist Franc Lukač in Bobnar Uroš Berden sta soseda, družita se že od osnovne šole. Harmonikar Gašper Marič je praktično nepogrešljiv član ansambla. Denis Pozderec pa je kot zadnji pridruženi član prišel v ansambel kot izkušeni tonski tehnik. Skupaj premagujejo dobre in včasih malo manj prijetne situacije, ampak vsaka stvar jih še bolj poveže. V tem času so izdali nekaj lastnih skladb, na katere so zelo ponosni. Delujejo od leta 2017 in upajo, da se bo njihova »pravljica« nadaljevala. Želijo si prejadrati celotno Slovenijo in osrečevati ljudi na njihovih nastopih, kar je tudi njihov glavni namen. Imajo jasno vizijo po ustvarjanju kvalitetne glasbe, ki prihaja iz njihovih src in duš. Napolnjeni so z dobro energijo in z vnemo radi nastopajo. Omeniti velja, da so njihovi singli dobro sprejeti na slovenskih radijskih postajah, kar jim daje veliko zagona za nadaljnje delo.

Organizator: TIC Moravske Toplice

https://www.facebook.com/TIC.MoravskeToplice/

http://www.moravske-toplice.com/

https://www.youtube.com/watch?v=pssuz0Gt2Lg
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

LOJZE LOGAR. Črne slike in Davidovi vrtovi (1980 – 1995)

Razstavo LOJZE LOGAR. Črne slike in Davidovi vrtovi (1980 – 1995) smo pripravili v okviru razstavnega projekta LOJZE LOGAR ter predstavitve njegovega umetniškega opusa.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ