Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Mankica Kranjec: Po stopinjah mojega deda, fotografska razstava

Z izbranimi vizualno zanimivimi prizori fotografinja Mankica Kranjec predstavlja motive slikovitih prekmurskih ravnic, kjer je njen ded, izvrstni pisatelj Miško Kranjec, preživljal svojo mladost v močvirju. V svoj objektiv je ujela vasi, kamor se je s kolesom odpeljal v pekarno po svež rženi kruh, in našla neskončne ravnice, kamor je rad hodil na lov ...

Mankica je pričevalka nekega časa in hkrati dokumentaristka podob, ki bodo nekoč morda izginile. Skozi 30 izbranih fotografskih motivov in z navedki iz Kranjčevih knjig, ter z zapisanimi spomini njenega očeta Matjaža, ki fotografije enkratno dopolnjujejo, gledalcu ponuja širši vpogled v življenje ob Muri, ter tako ustvarja nezavedno povezavo med umetnostjo in svojo izkušnjo iskanja dedovih stopinj.

Razstava poteka od 8. 6. 2019 – 25. 11. 2019 vsak dan od 10.00 - 18.00 ure, v galeriji poslovnega kluba Expano (1. nadstropje).

www.mankica.com
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Medičarstvo Celec se predstavlja

Medičarstvo Celec Jožica Damjan se predstavlja v Regijskem TIC-u Expano v soboto, 23. novembra 2019 od 13.00 do 16.00 ure, in Vas vabi na ogled krašenja lectov ter degustacijo ročno in na tradicionalni način izdelanih medenjakov.

Več

FRISK 2019: 5G prihodnost

Informacijska točka Europe Direct Pomurje organizira Festival računalništva in sodobnih komunikacij, ki bo tokrat v celoti posvečen 5G tehnologiji.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ