Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Jure Kravanja: Zemljin vid

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 11. 7. 2020 predstavlja Jure Kravanja, eden naših najboljših sodobnih fotografov, z razstavo Zemljin vid. Ciklus barvnih fotografij navdušuje s svojim skoraj arhitektno natančnim in izčiščenim zapisom bližnjih in daljnih svetov.

Jure Kravanja, MF FZS, EFIAP, rojen 1961, je zaključil študij sociologije in pedagogike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Do sedaj je imel sprejeta dela na več kot sedemdesetih tekmovalnih razstavah doma in v tujini, ter bil štiriintridesetkrat nagrajen. Samostojno je razstavljal trikrat. Leta 2009 mu je Umetniški svet Fotozveze Slovenije podelil naziv »Mojster fotografije«.

Motive fotografiranja išče v arhitekturi in urbani pokrajini, neusahljiv izziv pa so mu tudi podobe človeka, vpetega v urbano okolje. Na tokratni razstavi se predstavlja s serijo fotografij pod naslovom ZEMLJIN VID, posnetih z dronom, ter navdušuje s svojim izjemnim skoraj arhitektno natančnim in izčiščenim zapisom bližnjih in daljnih svetov

https://www.kultprotur.si/sl/novice/jure-kravanja-zemljin-vid
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Soboško poletje: BILBI & BAND

Pridružite se nam na že tradicionalnem poletnem festivalu Soboško poletje, ob petkih v juliju in avgustu, v centru Murske Sobote.

Več

Skrito dvorišče: TONČ FEINING TRIO

Za Hranilnico prekmurskih dobrot, nekdanjo mestno banko, se nahaja manjše dvorišče, ki v juliju in avgustu oživi z intimnimi koncerti pod zvezdami.

Več

GLASBENO RADGONSKO POLETJE

RAP ali Radgonsko poletje bo ob petkih zvečer na Trgu svobode glasbeno obarvano. Nastopali bodo številni domači in uveljavljeni slovenski glasbeniki. Vstop prost. Vabljeni k doživljanju RAPa!

Več

Soboško poletje 2020: ANIKA HORVAT & BAND

Pridružite se nam na že tradicionalnem poletnem festivalu Soboško poletje, ob petkih v juliju in avgustu, v centru Murske Sobote.

Več

FESTIVAL FRONT@

Mednarodni festival sodobnega plesa.

Več

Sočna vilica 2020

Slovenska ulica, ali kakor ji domačini pravijo Slovenska vilica, od pomladi do jeseni opojno diši in ponuja mnogotere okuse in kulinarična doživetja.

Več

Zeliščarska razstava

V pristavi gradu Negova je na ogled nova zeliščarska razstava s tremi osnovnimi tematskimi sklopi: Zelišča in njihova uporabnost, Doživljajski in izobraževalni zeliščni park Negova ter Kotiček zeliščarke Apolonije.

Več

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa: Ulična razstava Pomurskega muzeja Murska Sobota v Drevoredu Martina Luthra

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ