Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Jure Kravanja: Zemljin vid

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 11. 7. 2020 predstavlja Jure Kravanja, eden naših najboljših sodobnih fotografov, z razstavo Zemljin vid. Ciklus barvnih fotografij navdušuje s svojim skoraj arhitektno natančnim in izčiščenim zapisom bližnjih in daljnih svetov.

Jure Kravanja, MF FZS, EFIAP, rojen 1961, je zaključil študij sociologije in pedagogike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Do sedaj je imel sprejeta dela na več kot sedemdesetih tekmovalnih razstavah doma in v tujini, ter bil štiriintridesetkrat nagrajen. Samostojno je razstavljal trikrat. Leta 2009 mu je Umetniški svet Fotozveze Slovenije podelil naziv »Mojster fotografije«.

Motive fotografiranja išče v arhitekturi in urbani pokrajini, neusahljiv izziv pa so mu tudi podobe človeka, vpetega v urbano okolje. Na tokratni razstavi se predstavlja s serijo fotografij pod naslovom ZEMLJIN VID, posnetih z dronom, ter navdušuje s svojim izjemnim skoraj arhitektno natančnim in izčiščenim zapisom bližnjih in daljnih svetov

https://www.kultprotur.si/sl/novice/jure-kravanja-zemljin-vid
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Vinko Skale: Korenine

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 10. 8. 2020 do 30. 10. 2020 predstavlja Vinko Skale, eden naših najboljših sodobnih fotografov, z razstavo Korenine.

Več

Reha Bilar: Pusti ljubezni, naj bo!

V okviru Fotogradu Negova 2020 se nam od 13. 8. 2020 do 30. 10. 2020 predstavlja Reha Bilir, eden najboljših turških sodobnih fotografov, z razstavo Pusti ljubezni, naj bo!.

Več

Zeliščarska razstava

V pristavi gradu Negova je na ogled nova zeliščarska razstava s tremi osnovnimi tematskimi sklopi: Zelišča in njihova uporabnost, Doživljajski in izobraževalni zeliščni park Negova ter Kotiček zeliščarke Apolonije.

Več

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa: Ulična razstava Pomurskega muzeja Murska Sobota v Drevoredu Martina Luthra

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ