Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Jesenska igriva ulica

V soboto, 11. septembra 2021, bo na Slovenski ulici v Murski Soboti živahno. Potekala bo Jesenska igriva ulica, ki bo popestrila dopoldansko druženje v središču mesta. Preplavili jo bodo namreč glasba in ples, cirkuški izvajalci, ustvarjalne delavnice, predstavili pa se bodo tudi ponudniki lokalnih izdelkov.

Spoznali boste lahko zgodbo nastanka medu, bučno olje oziroma Zeleno zlato Pomurja, pomen sadja in zelenjave za naše zdravje, nakupovanje brez embalaže in še mnogo več. Prav tako bodo lokalna društva in zavodi predstavili svoje dejavnosti in pripravili ustvarjalne delavnice na katerih bodo rdeča nit naravni materiali.

Spoznali boste lahko tudi domača športna društva in klube, ustvarjali v ustvarjalnem kotičku, si pustili poslikati obraz, modelirali z baloni, žonglirali, hodili s hoduljami in še mnogo drugega. 

Druženje bodo popestrili Kmetija Küčan, Miša, Cirkus Arbadakarba, Langoš Vinarium, Medene zgodbe, Sušilnica sadja Vratuša, Koru sladoled, Naša Bauta in Hranilnica prekmurskih dobrot.

V primeru dežja bo Jesenska igriva ulica v soboto, 18. septembra.

Brezplačen prevoz
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

RADGONSKO POLETJE: ČOMPE

Prvi koncert v seriji Radgonskega poletja bo v znamenju poskočnih ritmov ljubljanske zasedbe Čompe.

Več

KNJIGA O DŽUNGLI

Knjiga o džungli je akcijska epska pustolovščina o Mavgliju, otroku, ki ga je vzgajalo krdelo volkov.

Več

Etno četrtek: Skupina Vokal (KUD Tišina)

Zadela jih je glasba. Vsako na svoj način in s svojo izkušnjo. Drži se njih kot klop. Povezala jih je šele lani in jih popelje v ljudsko, popularno, umetno, poročno, ambientalno zvrst in kot da glasbe še ni dovolj, tudi v avtorsko smer.

Več

Četrtkova glasbena osvežitev: Take Nine Orchestra

Leta 1997 ustanovljena komorna skupina saksofonistov Gornja Radgona, je prehodila milje dolg sprehod med velikani jazzovskega ustvarjanja prejšnjega tisočletja.

Več

Romska zasedba Romano Glauso in animacija z vedeževalko Tejo

Skupina Romano Glauso je nastala leta 2018. Zase pravijo, da širijo ljubezen do romske glasbe in igrivo veselje s plesanjem po mizah in pitjem vina.

Več

Etno četrtkov večer: Etno folk skupina Bosi in Künštni Prleki

Künštni Prleki Člani etnološko kulturnega društva Künštni Prleki se od vsega začetka delovanja trudijo ohraniti in negovati bogato kulturno dediščino Prlekije, ljudsko izročilo in pristna narečja.

Več

Poletni sobotni večer: Zlata žila

Skupina Zlata žila je nastala spontano, ko so kot presenečenje zaigrali na prijateljevem rojstnem dnevu. Špil je super izpadel in publika – povabljeni so bili zelo zadovolji in navdušeni..

Več

Etno četrtkov večer: Zasebna glasbena šola Virtuoz

Zasebna glasbena šola Virtuoz je samostojni glasbeni vzgojno-izobraževalni zavod, ki deluje že 8 leto zapored. Je ustanova, ki v vrstah svojih učencev išče, vzpodbuja in usmerja mlade talente na poti glasbenega izobraževanja.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ