Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Festival bezga: Betka Eli Lee

V okviru Poletja v Moravskih Toplicah je TIC Moravske Toplice pripravili pestro poletno dogajanje. Ob sobotah ves julij in avgust se bodo tako zvrstili glasbeno obarvani tematski poletni večeri. V soboto, 9. julija, bo na zelenici v središču Moravskih Toplic, ob 19.30 koncert domačinke Betke Eli Lee. Elizabeta Lebar – Betka pod umetniškim imenom Eli Lee je veliko pozornosti pritegnila s svojo prvo avtorsko pesmijo Ti to imaš. Betko, ki prihaja iz občine Moravske Toplice, smo lahko videli že v resničnostnih šovih Nova zvezda Slovenije in X Factor, v katerih si je prislužila naklonjenost publike in številne pohvale žirantov. Ti so večkrat izpostavili njen edinstveni slog, prepoznavni značaj in jo primerjali celo z Amy Winehouse.

Organizator: TIC Moravske Toplice

Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Teden odprtih vrat na Vidovem brejgi

Na zeliščni kmetiji Vidov brejg bo med 4. in 8. septembrom pestro.

Več

Matjaž Geder: Razstava grafik

Vabljeni na ogled razstave del Matjaža Gederja z naslovom ŽIVŽAV/VSE PO STAREM. Razstava bo na ogled v prostorih paviljona Expano do 19. 2. 2023.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ