Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Dan luštnega paradižnika

Za vas pripravljajo Dan LUŠTnega paradižnika na katerem ne bo zmanjkalo zanimivih aktivnosti. Jedi iz LUŠTnega paradižnika bo za vas pripravljal Bruno Šulman! Na svoj hudomušen način vas bo zabaval, nihče drug kot igralec prekmurskih korenin, Gorazd Žilavec.

Za glasbeno popestritev dogodka bo poskrbela Moira.

Niso pa pozabili niti na otroke za katere pripravljajo zanimive aktivnosti. Dan pa boste lahko ovekovečili s fotografijo na foto stojnici!

Predstavitvam načina pridelave LUŠTnega paradižnika lahko prisluhnite ob 9:00, 11:00, 13:00 in 15t:00, tokrat brezplačno. Na Luštni tržnici pa vas bodo razvajali lokalni ponudniki s svojimi dobrotami. Za vas so pripravili tudi akcijsko ceno paradižnika LUŠT v grozdu. Do vključno 18. septembra ga na Luštni domačiji ob nakupu vsaj enega zabojčka kupite za 30 % ceneje!

https://www.facebook.com/events/1041844609916970?ref=newsfeed
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Sočna vilica

Ulična avantura Sočne vilice se nadaljuje. Na Slovenski ulici bo ponovno zadišalo v petek, 17. septembra, med 11. in 20. uro!

Več

Komedija: Hotel Opera

V okviru praznovanja 26. praznika Občine Gornja Radgona vas v sredo, 29. septembra 2021, ob 19. uri vabimo na ogled komedije Hotel Opera v izvedbi Društva 2020 Ljutomer. Vstop prost!

Več

Jože Kološa - Kološ

Razstava o življenju in delu murskosoboškega fotografa Jožeta Kološe, ki je v slovensko umetniško fotografijo 20. stoletja uvedel nove smernice in pristope.

Več

Biodiverziteta Slovenije

V parku pred gradom na Goričkem je med 1. avgustom in 30.oktobrom 2021 na ogled velika fotografska razstava "Biodiverziteta Slovenije".

Več

JURAKTEKTURA – razstava skulptur Roberta Juraka

Robert Jurak (Logarovci) se letos predstavlja na negovskem gradu s svojimi parkovnimi skulpturami, ki skozi tri različne tematske cikluse Preslice, Drevesni totemi in Semaforji strpnosti, nagovarjajo obiskovalce.

Več

LILA PRAP: LJUBEZEN

Vabimo vas na ogled razstave Ljubezen velike slovenske umetnice Lile Prap.

Več

Stalna razstava Pomurskega muzeja Murska Sobota

Razstava o preteklosti pomurske regije od prazgodovine do 21. stoletja.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ