Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Dalmatinski vikend v Lovenjakovem dvoru, 11. 10. - 13. 10. 2019

 Za obujanje spominov na prijetne in sproščene poletne dni, ki ste jih doživeli na vašem dopustu bomo za vas kot vsako leto poskrbeli v Gostilni Lovenjak. Kuharice bodo poskrbele, da bodo vaši želodci lahko znova prebudili okuse Dalmacije, prav tako pa bomo poskrbeli za pravo dalmatinsko vzdušje z dobro dalmatinsko glasbo. Veseli bomo vseh, ki bi radi podoživeli svoj dopust ob morju in tudi tistih, ki si dopusta ob morju niste privoščili pa bi ga radi. Poskrbeli bomo, da bo vas poletje grelo in morje božalo še dolgo tudi v zimskih dneh.

http://www.lovenjakov-dvor.si/6425/
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Otroško pustovanje 2020

Vabljeni na OTROŠKO PUSTOVANJE 2020, 22. februarja 2020 med 10. in 12. uro na grajski ploščadi v Mestnem parku v Murski Soboti.

Več

Pomladni sejem

Vabljeni v mestno središče Murske Sobote, na Pomladni sejem. Svoje izdelke bo ponujalo več sto rokodelcev in obrtnikov, ne bo manjkala niti gostinska ponudba.

Več

24. SVETOVNO PRVENSTVO V LETENJU S TOPLOZRAČNIMI BALONI 2020

Največji letalski miting v Sloveniji, 105 ekip tekmovalnih in 40 fiesta balonov s tekmovalci iz celega sveta, 12 aktivnih dni letenja s toplozračnimi baloni, od tega 6 tekmovalnih dni, prireditev primerna za celo družino.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ