Kupi vstopnico
Trgovina Expano

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na 08 201 53 70 ali info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Čar lesa 2022

Les je dar narave, ki v drevesih nastaja s fotosintezo iz ogljikovega dioksida (CO2). Le-ta se v lesnih izdelkih v času uporabe ohranja še desetletja. Tako z uporabo lesnih izdelkov znižujemo emisijo toplogrednih plinov in prispevamo k normalizaciji podnebja, kar želimo prikazati z razstavo Čar lesa.

Z razstavami Čar lesa že 14. leto zapored promoviramo in vzpodbujamo rabo lesa. Namen razstav je ozaveščanje potrošnikov o trajnostnem pomenu predelave in uporabe lesnih izdelkov. Izdelki iz lesa največ prispevajo k znižanju emisije ogljikovega dioksida ter drugih toplogrednih plinov, kar je bistveno za obvladovanje podnebnih sprememb in varovanje okolja. Zato les kot biomaterial postaja v ospredju ekonomske politike EU, ki bo v naslednjih letih ciljno podpirala »zeleno« lokalno gospodarstvo.

Razstava bo na ogled v poslovnem središču Regijskega promocijskega centra Expano, vsak dan od torka do nedelje od 10:00 do 18:00 ure.

https://carlesa.si/
Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Matjaž Geder: Razstava grafik

Vabljeni na ogled razstave del Matjaža Gederja z naslovom ŽIVŽAV/VSE PO STAREM. Razstava bo na ogled v prostorih paviljona Expano do 19. 2. 2023.

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ