Kupi vstopnico

Vas zanima še kaj?

Obrnite se na nas na info@expano.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako do nas

Vnesi svojo lokacijo in pokazali ti bomo, kako najhitreje prideš do nas.
Razdalja:
Čas poti:
NAVODILA ZA POT
PRIKAŽI

Murska Sobota skozi objektiv Jožeta Kološe-Kološa

Razstava je posvečena 100. obletnici rojstva soboškega fotografa Jožeta Kološe- Kološa in ponuja na ogled njegove fotografije Murske Sobote iz 50., 60. in 70. let 20. stoletja, ki jih hrani  Pomurski muzej Murska Sobota. V bogatem življenjskem opusu, ki ga je umetnik zapustil rodnemu kraju, so ohranjene podobe mestnih ulic, zgradb in življenja v našem mestu, kot je bilo nekoč.

Razstava je na ogled do konca novembra.

Dodaj v Moj izbor Dodano v Moj izbor

Dobavitelj se predstavlja: Unika nakit

Unika predstavlja svoj prečudoviti nakit v Regijskem TIC-u Expano v soboto, 15. avgusta 2020 od 11.00 do 16.00 ure, in Vas vabi na ogled izdelave drobnih uhanov, verižic in prstanov.

Več

2. EXPANO NOČNI GLOW TEK

Tekači, ste pripravljeni da tudi letos zasijete? Letos še boljši, bolj sijoč! V soboto 15.8.2020, bo na Soboškem jezeru potekal 2. Expano nočni glow tek.

Več

Dobavitelj se predstavlja: Vinogradništvo Kos

Vinogradništvo Kos se predstavlja v Regijskem TIC-u Expano v soboto, 22. avgusta 2020 od 11.00 do 16.00 ure. Vabljeni ste na degustacijo izjemnih vin: avtohtonih slovenskih sort šipon in ranfol ter ene najstarejše sorte na svetu, rumenega muškata.

Več

KNJIŽNICA POD ZVEZDAMI

DNEVI POEZIJE IN VINA Literarno-glasbeni večer četrtek, 27. avgust 2020, ob 20.00 uri v Murski Soboti na Skritem dvorišču, Slovenska ulica 41 (za Hranilnico prekmurskih dobrot)

Več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.
Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se". VEČ